ingenix


Fonteinestraat 55 8700 Tielt

Over ingenix

Waarom is ingenix de beste keuze voor jou?

Ruimte voor jou en jouw onderneming! - Unieke aanpak: Hoe vertalen wij jouw vraag tot een effectieve en doelgerichte aanpak? - Wij vertalen jouw uitdaging en zoeken naar de geschikte oplossing voor jouw specifieke situatie. - Beheer data uit jouw bedrijfsprocessen met de meeste zorg zodat het je meer kan vertellen over jou en jouw bedrijf.

Meer over ingenix:

We staan garant voor een ambitieuze en gefaseerde aanpak. We zorgen ervoor dat je eenvoudig het overzicht kan behouden. Dit alles in combinatie met een heldere blik en een open communicatiestijl zorgt ervoor dat we jouw processen kunnen automatiseren en verbeteren. Onze waarden: - helder & open - gedreven & ambitieus - eenvoudig & gefaseerd - faciliteren & connecten

Wat kan ingenix je bieden?

Ben je niet opgezet met trage en inefficiënte processen? Ben je wel tevreden van je huidige software systemen, maar zijn er bepaalde onderdelen die beter kunnen? Wij helpen je graag verder met de analyse van de betrokken onderdelen en de uitwerking van de aanpassingen. We staan garant voor een uitstekende klantenservice en leren jou en jouw onderneming graag beter kennen!

Wie gingen je voor?

Wens je meer tijd om je te focussen op wat jouw bedrijf echt doet? Wil je ondersteuning en advies voor jouw software pakketten? Wij kunnen je helpen met ons professioneel advies en onze implementaties op maat. Graag werken we ook samen met uw andere IT partners zodat je de beste mix van kwaliteiten samen kan brengen ter ondersteuning van je bedrijfsprocessen.

ingenix in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

BI software
CMS software
CRM software
ERP software
Financiele software
HRM software
Kantoorsoftware

Onze locatie

Logo ingenix

ingenix

ingenix


Fonteinestraat 55 8700 Tielt