Spectr


Kruisbaan 54 2800 Mechelen
03 376 14 69 Klik om te bellen

Totaaloplossing van A tot Z in AR, VR en XR
Wij denken mee, van concept tot implementatie
Ervaren Belgisch team, met persoonlijke aanpak

Over Spectr

Welkom bij Spectr! Uw ideale partner voor innovatieve XR (AR, VR, Mixed Reality) oplossingen op maat. Onze in-house experten staan klaar om voor jou een meeslepende XR ervaring te ontwikkelen, helemaal op maat.

Spectr is gespecialiseerd in toepassingen van virtual reality, augmented reality, mixed reality, artificial intelligence, computor vision en 3D modeling.

De juiste, innovatieve XR oplossing

Op zoek naar een XR-oplossing voor jouw organisatie?

Wij bieden expertises in de meest geavanceerde technologieën op de markt en zijn gespecialiseerd in virtual reality en augmented reality, mixed reality, artificial intelligence, computer vision en 3D modeling.

Onze enthousiast, hands-on experten helpen jouw organisatie naar een totaaloplossing. Van entertainment tot educatie, van veiligheid tot vastgoed en alles tussenin, bij Spectr ben je aan het juiste adres. We ondersteunen jou van A tot Z, van ontwerp tot realisatie.

Totaaloplossing in Augmented, Virtual of Extended Relality, van A tot Z.

Onze missie? Samen met jou willen we met de nieuwste technologie op de markt een oplossing ontwikkelen, om zo nieuwe kansen te creëren voor jouw organisatie.

We ondersteunen jou van A tot Z in de implementatie van de toepassing. Zowel voor software als voor hardware kan je volledig op ons rekenen. Bovendien staan wij altijd klaar voor support bij gebruik van de toepassing.

Samen met jou zoeken we actief naar de juiste innovatie met de grootste meerwaarde voor jouw organisatie. Niet enkel een nice-to-have, wij gaan voor grote verbetering!

De juiste partner in Augmented Reality, Virtual Reality en Extended Reality

Foto's

Multiplayer location - VR Base

Spectr in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

3D modeling
Artificial intelligence
Augmented reality
Computor vision
Extended reality
Mixed reality
Virtual reality

Onze locatie

Logo Spectr

Spectr

Spectr


Kruisbaan 54 2800 Mechelen
03 376 14 69 Klik om te bellen